Türkmen Yörük Şenliği yapıldı

Çivril Ülkücü İşçiler Derneği,Çivril Ülkü Ocakları ve MHP Çivril İlçe örgütü tarafından bu yıl ilki düzenlenen Türkmen Yörük Şenliği çok sayıda davetlinin katılımıyla coşku içerisinde gerçekleştirildi.

Kültür Yayın: 24 Haziran 2014 - Salı - Güncelleme: 24.06.2014 20:04:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ülkücü İşçiler Derneği Çivril şubesi,Çivril Ülkü Ocakları ve MHP İlçe örgütü tarafından organize edilen “1. TÜRKMEN YÖRÜK ŞENLİĞİ” Bayraktepe mesireliğinde gerçekleştirildi. Çevre il ve ilçelerden çok sayıda Yörük”ün katıldığı şenlik, bayram havasında geçti. Şenliğe Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP il Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Ülkücü İşçiler Ege Bölge Başkanı Caner Sarıoğlu, Denizli il Başkanı Mehmet Salik İrdem,Çivril Ülkü Ocakları başkanı Kürşat Murat Koyuncu, Çivril Ülkücü İşçiler Derneği başkanı Özgür Güllü, MHP Çivril ilçe Başkanı Ergün Çiftçi”nin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Şenliğe katılan MHP il Başkanı Yeniçeri, “Esirler kurtarılmayı bekliyor. Türkmenler kan ağlıyor, sancak yere düşmüş Başbakan hala parmak sallıyor. Sallanacak parmak varsa o da milletin parmağıdır” dedi.

Şenlikte söz alan MHP il Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Musul ve Kerkük”teki Türkmen kardeşlerimize sahip çıkmayan, katliamlara seyirci kalan AKP hükümetinin bir önce harekete geçerek gereken tepkiyi göstermesini istedi. Yeniçeri, “Başbakan Filistin”de gösterdiği tepkiyi Türk kanı taşıyan Türkmen kardeşlerimizin katledilmesi karşısında da göstermelidir. AKP iktidarı iç politikada toplumu gereksiz kamplaşmalara sürükleyeceğine, Türk devletinin dış politikada düştüğü aciz durumunu düzeltmelidir. Kerkük Barzani”ye peşkeş çekilmekten kurtarılmalı, teröristler karşısında sessiz kalınmamalı. Irak Türkleri Barzani”nin zulmünden bir an önce kurtarılmalıdır” şeklinde konuştu.

Katılımcılar öğleden sonra yaptıkları piknikten sonra Ali KINIK konseri ile coştular. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.