TURNUVADA HEYECAN BAŞLADI

Çivril Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

Yayın: 15 Şubat 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 15.02.2016 21:49:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İlçe Kaymakamı Orhan Burhan, Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven başkan yardımcısı Gürol Mutlu, Belediye meclis üyesi Tunay Yazıcı ve Çivril Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şerif Ali Nikbay’ın katıldığı törenle başlayan turnuva ilk akşamında heyecanlı maçlara ev sahipliği yaptı.

Mart Ayı’nın son haftası oynanacak olan final maçları ile sona erecek olan Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası Şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla ile başlarken turnuvanın ilk düdüğünü kaymakam Orhan Burhan çaldı.

Turnuva ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven “Turnuva ile kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan arkadaşlarımızla esnaf ve mahalle sakinlerimizi sportif bir organizasyonda buluşturmak istedik” dedi. Kaymakam Orhan Burhan’da turnuvaya katılan takımlara başarılar dileyerek “güzel bir organizasyonla bir araya gelen tüm takımlarımıza başarılar dilerim. İnşallah bol gollü zevkli, kazasız ve sakatlık olmayan bir turnuva olur” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in başlama vuruşu ile başlayan turnuvanın ilk akşam karşılaşmalarında Milli Eğitim Çivril Belediyesi’ni 6 – 0, Çapak Haydan’ı 4 -2 yendi.

15 takımın katıldığı turnuva da takımlar 4 grupta mücadele edecek. Her gün iki maçın yapılacağı turnuva da maçlar 18.00 de başlayacak ve yarım saatlik iki devre halinde oynanacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.