ÜÇ İRANLI GÜRPINAR’DA KAZA YAPTI

Çivril’in Gürpınar mahallesinde meydana gelen kazada İran uyruklu 2 kişi yaralandı bir kişi öldü.

Asayiş Yayın: 31 Ekim 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 31.10.2016 13:32:52
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Edinilen bilgiye Uşak’tan Denizliye seyreden Sorush Kıanıan idaresindeki (25) 03 MA 051 plakalı hafif ticari araç savrularak yoldan çıktı. Yol kenarındaki şarampole savrulan araçta bulunan İran uyruklu üç kişi ağır yaralandı. İlk müdahaleyi yoldan geçen araçların yaptığı kazada sürücü Sorush Kıanıan olay yerine çağrılan 112 ambulansında yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken yolculardan Mehran Fallah (26) ambulansla Çivril Devlet hastanesine kaldırıldı. İsmi öğrenilemeyen diğer yolcu başka bir ambulans ile olay yerinden Uşak Devlet Hastanesine kaldırılırken Mehran Fallah Çivril Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahaleden sonra Uşak Devlet Hastanesine nakledildi.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ederken İran uyruklu kişilerin Uşak’ta çalıştığı ve Denizli’ye imza atma amacıyla yola çıktıkları belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.