ÜLKÜCÜ GENÇLER ÇALIŞAN KADINLARI UNUTMADI

Çivril Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle hanımlara karanfil verdi.

Gündem Yayın: 08 Mart 2018 - Perşembe - Güncelleme: 08.03.2018 21:30:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Huzurevi, Pamukkale Üniversitesi bazı bankalar ve bayan esnafları ziyaret eden Ülkücü gençler çalışan kadınların gününü kutlayarak karanfil verdi.

 

Konuyla ilgili olarak Çivril Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür vakfından yapılan açıklamada “Kadın anadır, kadın eştir, kadın kardeştir, kadın vefadır, kadın cefadır, kadın kısacası her şeydir. Peygamber efendimiz inde buyurduğu gibi ''Cennet anaların Ayakları altındadır'' hadisi şerifinin düsturu ile hareket eden bir Milletin evlatları olarak En büyük nimetimize, hak ettiği değeri vermeliyiz. Milli değerlerine bağlı ülkücü gençler olarak başta Çivril Huzurevi olmak üzere, Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu, Çivril’de faaliyet gösteren banka şubeleri, bayan esnafımız ve pazaryerinde kadınlarımıza karanfil dağıttık. Son günlerde sıkça gündemde yer alan kadına şiddet olaylarını kınıyor ve Çivril Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı olarak bütün Kadınlarımızın, “Dünya Kadınlar Gününü” tebrik ediyoruz. Peygamber efendimizin veda hutbesinde’ ‘Kadınlar sizlere Allah’ın emanetidir’ nasihatinin unutulmamasını temenni ederiz “ denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.