ÜLKÜCÜ ŞEHİT İÇİN LOKMA DÖKTÜRDÜLER

Ülkü Ocakları Çivril İlçe Başkanlığı, ocak binası önünde ülkücü şehit Fırat Çakıroğlu için lokma döktürdü.

Yaşam Yayın: 20 Şubat 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 20.02.2019 21:38:34
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Ülkü Ocakları Çivril şube başkanlığı tarafından ocak binası önünde ve Pamukkale Üniversitesinde gerçekleştirilen lokma hayrı sonrası ocak binasında şehitler için Yasin-i şerif okundu.

 

Cumhur İttifakı Çivril Belediye başkan adayı Niyazi Vural, AK parti İlçe başkanı Mehmet Kale, MHP Çivril ilçe başkanı Selam Tekman, teşkilatı üyeleri ve meclis üyesi adayları ile çok sayıda ülkücünün katıldığı lokma hayrına, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Programa katılan ilçe yöneticileri ve ocak temsilcileri, vatandaşlara kendi elleriyle lokma ikram etti.

 

Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu asla unutmayacaklarını belirten Ülkü Ocakları Çivril Şube Başkanı Lütfi Karaman, “Onun ülküsü uğruna gece-gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Vatanımız için canını veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.