ULUSAL MENDERES YOLU YÜRÜYÜŞ HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Geçen yıl ilki yapılan Ulusal Menderes Yolu Yürüyüşünün bu yıl ikincisi düzenlenecek.

Yaşam Yayın: 18 Şubat 2018 - Pazar - Güncelleme: 18.02.2018 09:56:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TDF (Türkiye Dağcılık Federasyonu) tarafından da onaylanıp etkinlik listesine alınan “Menderes Yolu Yürüyüş Şenliği” için tüm hazırlıklar tamamlandı.

 

Şenlik bu yıl; Menderes Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü MENDOSK’un organizesinde, Denizli Dağcılık Kulübü DENDAK, Nefes Aktivite Doğa Sporları Kulübü, Laodikya Gezi ve Yürüyüş Grubu ile Dağ Arama Kurtarma Derneği DAK’ın destek ve katkılarıyla gerçekleşecek.

 

0rganizasyon 13-14 ve 15 Nisan 2018 tarihlerinde Çal Aşağıseyit mahallesinden başlayıp ilk gün Kumral mesireliğine kadar yürünecek. Gece burada kamp kurulacak. Ertesi gün Çalçakırlar kamp alanına kadar yürünecek ve orada kamp kurulacak. Son gün olan 15 Nisan 2018 Pazar günü Apollon Lairbenos tapınağı, oradan da Bahadınlar Mahallesine kadar yürünerek etkinlik sonlandırılacak.

 

13-14 ve 15 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleşecek olan “Ulusal Menderes Yolu Yürüyüş Şenliği’nde yaklaşık 55 km yol yürünmüş olacak.

 

Bu yıl katılımcı sayısının 200 ile sınırlı tutulduğu yürüyüşte organizasyon katılımcıların kamp yükünü taşımak ve Denizli otogar ile etkinlik alanı arasındaki ulaşımlar için gerekli araçları ayarladı.

Yürüyüş şenliğine katılmak isteyenlerin 23 mart 2018 akşamına kadar başvuru yapıp gerekli bilgileri organizasyon merkezi MENDOSK ‘a teslim etmiş olmak gerekiyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.