UYARI İŞARETİ OLMAYINCA KANALA DÜŞTÜ

Çivril’de meydana gelen kazada kurutma kanalı açılan ve uyarı işareti olmayan yolda seyreden bir araç kanala düştü.

Asayiş Yayın: 18 Ağustos 2017 - Cuma - Güncelleme: 18.08.2017 10:59:32
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Edinilen bilgiye göre gece meydana gelen kazada Orhan P. İdaresindeki araç ile Şehitler mahallesi Papatya kooperatifi sanayi caddesinde ilerlerken DSİ tarafından açılan kurutma kanalına düştü. Kanalın içinde ters çevrilen araçtan kendi imkânları ile çıkan Orhan P. Trafik ve sağlık ekiplerini arayarak kazayı haber verdi.

 

Olay yerinde ilk muayenesi yapılan sürücü Orhan P.’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken kazayı gören mahalle sakinleri uyarı ve ikaz işareti olmadığı için kanala daha önce de araçların düştüğünü ve kazalar meydana geldiğini belittiler.

 

Araç sabah saatlerinde vinç ile kanaldan çıkartılırken DSİ adına kanal kazı çalışması yapan firmanın kanal etrafına ve cadde girişine uyarı levhası koyarak çalışma alanını şeritle çevirdiği görüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.