UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE TOPLANTISI YAPILDI

Uyuşturucu Madde ve Bağımlılığı ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hasan Karahan başkanlığında yapıldı.

Sağlık Yayın: 24 Ağustos 2017 - Perşembe - Güncelleme: 24.08.2017 18:51:38
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Valilik Konferans Salonunda yapılan toplantıya; Vali Hasan Karahan, Vali Yardımcısı Ali Cergibozan, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcı, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Veli Kılıçarslan ile kurulun diğer üyeleri katıldı.

 

Toplantıda; ilk olarak İl Halk Sağlığı Müdürlüğünce hazırlanan sunum eşliğinde genel değerlendirmeler yapıldı. Daha sonra tespit edilen sorunlar ile bunlara karşın sunulan görüş ve öneriler değerlendirildi.

 

Toplantıda ayrıca; Kurumların yıllık faaliyetleri katılımcılarla paylaşılırken, genel değerlendirmelerde de bulunuldu. Toplantıda son olarak Sağlık Bakanlığı’nın görüş ve önerileri uzmanlar tarafından katılımcılara anlatıldı. Halkın ve Kamu Kurumlarının uyuşturucuyla mücadeleye ortak olmaları ve STK’ların da bu konuda aktif rol almaları istendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.