UYUŞTURUCU TACİRLERİ YAKALANDI

Çivril Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş ekipleri yaptıkları operasyonla uyuşturucu madde satan iki kişiyi yakaladı.

Asayiş Yayın: 02 Mart 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 02.03.2016 18:14:52
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Edinilen bilgiye göre ilçe merkezinde devriye görevi yapan asayiş ekipleri plakasız bir motosiklet sürücüsü ve yanındaki arkadaşının durumundan şüphelenerek şahısları takibe aldı. Cumhuriyet meydanında bir şahısla buluşan ve para alışverişi yapan E.M. (36) ve S.A. (34) kimlik kontrolü yapan ekipler yaptıkları üst aramasında da E.M ve S.A. nın üstünde 15 adet ecstasy hap ile cinsel gücü arttırıcı çok sayıda ilaç ele geçirdi. Zanlılar sorgulanmak üzere polis merkezine götürülürken çalıntı olduğu belirlenen motosiklet de emniyet otoparkına çekildi.

Zanlıların alınan ifadelerinden sonra motosikletin Denizli’den çalındığı E.M. ve S.A. nın uyuşturucu satmaktan sabıkasının bulunduğu tespit edildi. Emniyette yapılan sorguların ardından Adliyeye sevk edilen E.M. ve S.A. ‘uyuşturucu madde bulundurmak ve ticaretini yapmaktan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.