VALİ AFET BÖLGESİNDE

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, 4 Haziran Pazar günü Çal’da yaşanan dolu olayında zarar gören Akkent Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Yaşam Yayın: 07 Haziran 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 07.06.2017 15:45:56
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Tarım sigortası vurgusu yapan Altıparmak, çiftçinin borç erteleme talebi için ise girişimlerin devam ettiğini açıkladı. Denizli’de geçen hafta sonu etkili olan sağanak yağış ve dolu yüzünden Çal’ın Akkent Mahallesi’nde 5 bin dekar alan zarar gördü. Haftanın ilk günü bölgede Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yılmaz Erkaya ve yetkililer hasar tespiti yaptı. Bu incelemenin raporu bir yandan hazırlanırken son olarak Denizli Valisi Ahmet Altıparmak bölgede inceleme yaptı. Çal Kaymakamı Yusuf Durani Dinç ve Çal Ziraat Odası Başkanı Haşim Ahmet Çil ile birlikte bölgede inceleme yapan Altıparmak, çiftçilerin tarım sigortasına artık daha çok önem vermesi gerektiğini söyledi. Vali ayrıca, çiftçinin isteği olan borçların ertelenmesi konusunda ise “Rapor hazırlansın. Gereği mutlaka yapılır. Çiftçimizi asla mağdur etmeyiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.