VATAN İÇİN HER GÖREV KUTSALDIR

27. Dönem Milletvekilliği aday adaylığına başvuran Birtan Şahan Çivril İlçe teşkilatını ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 02 Mayıs 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 02.05.2018 09:39:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Denizli’nin tanınmış mali müşavirlerinden Birtan Şahan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti’den aday adaylık başvurusunu yaptıktan sonra İlçe ziyaretlerine başladı.

 

Çivril AK Parti İlçe başkanlığını ziyarete eden Şahan İlçe başkanı Mehmet Kale ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek 24 Haziran seçimleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Parti binasında yaptığı konuşmada Milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olduğunu ifade eden Şahan “Ben Baklan’ın Hadim mahallesindenim. Dolayısıyla bu memleketim evladıyım. Bu bölgenin temsil noktasında yaşadığı sıkıntıları gidermek adına aday adayı oldum. Çivril, Baklan, Bekilli ve Çal bölgesini bilen bu bölgede yetişen birisi olarak aday adayı oldum. Bölgemiz, Denizli’miz ve ülkemizi adına hizmet edeceğimiz her görev bizim için kutsaldır. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur” dedi.  

 

AK Parti içinde değişik pozisyonlarda görev yapan Birtan Şahan AK Parti merkez ilçe başkanlığı görevinin yanı sıra Pamukkale Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuştu. AK Parti İl Yönetim Kurulunda da görev yapan Şahan bu sefer vekillik için göreve talip oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.