VERİLEN SÖZLER TUTULMADIĞI İÇİN…

2016 – 2017 futbol sezonunda Çivril’i Denizli Süper Amatör Lig’de temsil eden Yeşil Çivril Belediye Spor yeni sezon öncesi istifa şoku ile sarsıldı.

Yayın: 09 Haziran 2017 - Cuma - Güncelleme: 09.06.2017 22:08:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sezonu 35 puanla averajla 8. sırada tamamlayan Yeşil Çivril Spor’da Teknik sorumlu Soner Özkul verilen sözlerin ve desteklerin yerine getirilmediğini gerekçe göstererek görevinden istifa ettiğini duyurdu.

 

Çivril’in Sesi gazetesinin haberine göre yeni sezon öncesi çalışmalarına başlayan Yeşil Çivril Spor teknik patronu Soner Özkul, Çivril Belediyesinin spor takımına yeterince destek vermediğini ileri sürerek görevini bıraktığını açıkladı. Gazetemize yaptığı açıklamada önümüzdeki günlerde Çivril Belediye başkanı ile bir görüşme yapacaklarını ve durumun netliğe kavuşacağını sözlerine ekleyen Soner Özkul  “geçen yıl istediğimiz ve beklediğimiz oranda destek göremedik. Bu sezon ligde iddialı bir takım oluşturmak için transfer şart. Transfer içinde destek gerek. Ben gelecek sezon için şartlarımı ilettim. Aynı ligde mücadele ettiğimiz takımların bütçelerinin yarısı kadar bir destek ile bu sezon şampiyon olabiliriz. Eğer gerekli destek olmaz ve transfer yapılmazsa Bölgesel Amatör Lig’e çıkacak dediğimiz takım ligden düşer” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.