YIL SONU SERGİSİ AÇILDI

Çivril Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2015-2016 yılı içerisinde Beydilli mahallesinde açılan kurslarda eğitim gören kursiyerler tarafından yapılan ürünler, yılsonu sergisinde görücüye çıktı.

Eğitim Yayın: 16 Mayıs 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 16.05.2016 13:21:29
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Beydilli ilkokulu binasındaki açılan karma sergiye Çivril Halk Eğitim müdürü Ramazan Eroğlu Milli Eğitim Şube müdürleri, usta öğreticiler, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sergideki çalışmaları yakından inceleyen Halk Eğitim Müdürü Ramazan Eroğlu ve beraberindekiler, kurs öğretmen ve öğrencilerinden bilgi aldı.

İlçe Halk Eğitim Müdürü Ramazan Eroğlu, “İnsan emeğinin olduğu her faaliyetin, her sanat ve zanaatın çok değerlidir. Burada yapılan el emeği göz nuru çalışmaların kişisel gelişim ve sosyo ekonomik açıdan önemli olduğunun bilincindeyiz. İlçe genelinde açılan kurslarda eğitim veren usta öğreticilere ve kursiyerlere emeklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Sergi kursiyerlerin eserlerini sergilemesin ardından davetli ve misafirlere sunulan ikram ile sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.