YAĞMURDA KALAN YAVRU KÖPEĞİ BARINAĞA ALDILAR

Çivril’de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ile yağmur altında kalan yavru köpek, veterinerler tarafından barınağa götürüldü.

Yaşam Yayın: 27 Ağustos 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 27.08.2018 21:10:06
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Çivril'in Akpınar mahallesinde bulunan bir sitede çocukların baktığı yavru köpek yağmurda kalınca, Çivril Belediyesi Veteriner ekipleri köpeğe sahip çıktı. Annesi olmayan ve sitede yaşayan çocuklar tarafından bakımı yapılan yavru köpek, akşam saatlerinde etkili olan yağışta yağmur altında kalınca, köpeğe bakan çocuklar, Çivril Belediyesi Veteriner Hizmetlerini arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen Veteriner hizmetleri Sokak hayvanları klinik görevlileri yavru köpeği alarak Belediye Sokak hayvanları kliniğine götürdüler.

 

Barınakta kurulanan yavru köpek gerekli aşıları ve bakımları yapıldıktan sonra beslenerek diğer yavru köpeklerin olduğu kafese alındı.

 

Köpeğin barınakta bakımlarının ve tedavilerinin yapıldıktan sonra isterlerse yeniden çocuklara verilebileceği yada sahiplendirilinceye kadar barınakta kalabileceği ifade edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.