YAZIKLAR OLSUN

Denizli’mizin vitrindeki en önemli markası ve kentin en önemli değeri olan Denizlispor’umuzun layık olmadığı hallere düşmüş olmasını DENİZLİ İNTERNET MEDYASI DERNEĞİ olarak esefle kınıyoruz.

Yayın: 21 Ocak 2016 - Perşembe - Güncelleme: 21.01.2016 21:29:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Denizli’nin en önemli markası olan Denizlispor bu hallere mi düşmeliydi? Denizlispor’un 3 milyar dolar ihracatı olan kentte 5 milyon lira gibi bir paraya muhtaç hale gelmesi nedendir?

Ne yazık ki bu dönem tarihi hezimetlere maruz kalan bu kentin takımına neden sahip çıkılmıyor?

Denizlispor sayesinde adı takımla anılanlar ve bir yerlere gelen kentte saygın bir konumda olan isimler şimdi nerede? Bu takıma kim sahip çıkacak? Kayyum tehlikesi ile karşı karşıya kalan Denizlispor’da  bu gün gerçekleşemeyen kongre ile düşme potasındaki takım kaderine terk mi edildi?

Ve bizler bu şehrin nabzını tutan İnternet Medyası olarak Denizlispor konusunda genel bir çağrıda bulunuyoruz.  İşadamları, siyasetçiler, bürokratlar, STK başkanları ve yöneticileri, taşın altına elinizi koyun. Bu takım için biz varız. Sizde destek olun. Denizli ve Denizlispor bizimdir, sahipsiz değildir. Bu hale getirenleri de  esefle kınıyoruz…..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.