YETKİLİ EĞİTİM - BİR - SEN OLDU

Çivril’de Eğitim camiasının temsil yetkisi yine Eğitim-Bir-Sen’in oldu.

Eğitim Yayın: 29 Mayıs 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 29.05.2017 14:56:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yetkili sendika belirleme çalışmaları kapsamında Eğitim-Bir-Sen yetkisini devam ettirdi.

Eğitim-Bir-Sen Çivril temsilcisi Rüstem Kurt konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada bundan sonra Çivril ilçesinde eğitimcilerin sorunlarını ve temsil yetkisini Eğitim-Bir-Sen’in yapacağını söyledi.

Kurt açıklamasında “Çivril ilçemizde 16 Mayıs salı günü yapılan mutabakatta yetkili sendika Eğitim-Bir-Sen olmuştur. Eğitim çalışanlarımızın dün olduğu gibi bugün ve yarın da yanında olacağız. Verdiğiniz emanete her zaman sahip çıkacağız, çünkü “üyelik bizim için atılan sıradan bir imza değil hak ve menfaatlerin korunması adına verilen bir emanet”tir. Sendikamızın ilçemizde bu günlere gelmesinde özveriyle çalışan yönetim kuruluma, okul müdürlerimize, kadın kollarımıza, işyeri temsilcilerimize, müdür yardımcılarımıza ve bizi tercih eden saygıdeğer üyelerimize teşekkür ederim. Tüm okul yöneticisi, öğretmen ve eğitim çalışanlarımızın daha iyi şartlarda hizmet edebilmesi adına mücadelemizi sürdüreceğimizi bilmenizi istiyorum. Almış olduğumuz yetki inşallah hayırlı işler yapmamıza vesile olur” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.