Yol Çöktü Kamyon Şaha Kalktı

Geçen yıl yapılan kilit parke yolun çökmesiyle 'şahlanan kamyon' görenleri şaşkına çevirdi. Çivril Şehitler Mahallesi Papatya sitesinde 'Bu kadarına da pes' dedirtecek cinsten bir olay yaşandı.

Asayiş Yayın: 18 Haziran 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 18.06.2014 21:55:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Edinilen bilgiye göre Şehitler Mahallesi Papatya sitesinde fosseptik çeken vidanjör, yolun altında bulunan fosseptik çukurunun çökmesiyle şaha kalktı. Öğle saatlerinde Papatya sitesine gelen ve fosseptik çukurunu çeken vidanjör park ettiği alanın çökmesiyle şaha kalktı. 

 

Halk Tepki Gösterdi

Bir anda neye uğradıklarını şaşıran kamyon şoförü ve site sakinleri deprem olduğunu sandıklarını söylediler. Olayda şans eseri yaralanma olmadığını ifade eden şahitler, “Allahtan çökme sırasında kamyonun arkasında değildik” dediler. Site sakinleri yolun kamyonun ağırlığına dayanamayarak çökmesine tepki gösterirken, “sitenin fosseptik çukurunun yola taşmasına nasıl müsaade ettiler anlamak zor. Her gün yüzlerce araç buradan geçiyor. Böyle şey olur mu? İnsanlar canını yolda mı buldular?" ifadelerini kullandılar.

Vidanjör şoförü daha öncede bu alanda fosseptik çektiğini ve bu bölgede çukur olduğuna dair bir uyarının olmadığını belirterek  kamyonu aniden şaha kalkınca ne yapacağını şaşırdığını söyledi.

Kamyon bulunduğu yerden çekicilerle kurtarılırken, belediye ekipleri kaza ile ilgili tutanak tutarak soruşturma başlattılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.