ZABITA FİYATLARI DENETLEDİ: 2 MARKET HAKKINDA TUTANAK TUTULDU

Çivril Zabıtası ilçe merkezinde bulunan marketler, bakkallar ve okul kantinlerini denetledi.

Yaşam Yayın: 09 Ekim 2018 - Salı - Güncelleme: 09.10.2018 21:09:15
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Çivril Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri merkezde bulunan okul kantinler, bakkal ile zincir market şubelerini denetledi.

 

Denetimlerde okul kantinleri, bakkallar gıda satışı yapan büfe ve marketlerin ürün satış fiyat etiketleri, hijyen koşulları, ürünlerin son kullanım tarihleri kontrol edildi. Halkın daha güvenli ve kaliteli bir hizmet alması, vatandaşın sağlığı ve güvenliği için gerçekleştirilen denetimlere büyük bir titizlikle devam edileceği bildirildi. Tüm ürünleri inceleyen zabıtalar, incelemelerde esnaf ve çalışanlara çeşitli konularda uyarılarda bulundu.

 

Denetimlerde tarihi geçmiş ürünler imha edilirken, yasal mevzuata uymayan ve ruhsatlarını yenilemeyen 4 kantine toplam 1. 040 lira ceza kesildi.

 

Denetimlerde iki markete de fahiş fiyat uygulamasından tutanak tutularak Ticaret İl Müdürlüğüne gönderildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.