ZABITA GÖZ AÇTIRMIYOR

Çivril Belediyesine bağlı Zabıta ekipleri ilçe pazarında izinsiz ve bandrolsüz kitap satan 4 kişiye işlem yaptı.

Asayiş Yayın: 14 Nisan 2016 - Perşembe - Güncelleme: 14.04.2016 14:14:11
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Sabah saatlerinde ilçe pazarında denetim faaliyetlerini sürdüren Çivril Belediyesi zabıta ekipleri vatandaşlara zorla kitap satmaya çalışan ve dilenen 4 kişiyi suçüstü yaparak yakaladı.

Vatandaşlara dini kitap satmak için baskı yapan ve dilenen S.Özbulduk (21), İ.Adak (25), F. Özcan (24) ve M. Özcan (52) zabıta ekipleri tarafından ellerindeki kitaplarla birlikte gözaltına alındı.

Zabıta karakoluna götürülerek ifadeleri alınan zanlılara kabahatler kanununa göre 298 er TL ceza kesilirken zanlıların satmaya çalıştığı kitaplara el konuldu.İşlemlerinin ardından emniyet güçlerine teslim edilen 4 zanlı daha sonra ilçe dışına çıkarıldı.

Ramazan ayı’nın yaklaşmasıyla birlikte dilencilere yönelik denetimlerini arttırdıklarını belirten Çivril Belediyesi Zabıta Müdürü Salih Erten “ilçe pazarı ve semt pazarlarında denetimlerimiz aralıksız sürüyor. Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte hem gıda denetimlerimiz hem de dilencilere yönelik denetimlerimiz artarak devam edecek dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.