ZABITADAN YILBAŞI ÖNCESİ SIKI DENETİM

Çivril Belediyesi Zabıta ekipleri yılbaşı öncesi denetimlerini sıklaştırdı.

Yaşam Yayın: 28 Aralık 2018 - Cuma - Güncelleme: 28.12.2018 21:35:08
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Çivril Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinde faaliyet gösteren kuruyemiş dükkânları, kasap ve pastaneleri denetledi.

 

Vatandaşların daha güvenli alışveriş yapabilmeleri için denetimlerini aralıksız sürdüren Çivril Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan yılbaşı nedeniyle kasap, pastane ve kuruyemişçilerde özellikle satışı artan ürünleri ve işyerlerini denetledi. Vatandaşların sağlığını tehdit edecek üretim ve gıda satışına asla izin vermeyeceklerini belirten Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, güvenli ve sağlıklı satış konusunda oldukça hassas olan işyeri sahiplerine teşekkür etti.

 

Denetimlerin devam edeceğine dikkat çeken Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların gıda ürünü satan işyerlerinde görmüş olduğu aksaklıkları, eksikleri ve ürünlerin son kullanma tarihleri hakkındaki şikâyetlerini mutlaka Çivril Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplere bildirmeleri gerektiğini ifade ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.