ZABITA OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ

Çivril Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri okul kantinlerine yönelik kontroller yaptı.

Sağlık Yayın: 20 Şubat 2015 - Cuma - Güncelleme: 20.02.2015 18:11:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sabah saatlerinde okul kantinlerini denetlemeye başlayan Çivril Belediyesi Zabıta Ekipleri ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüğü ekipleri denetimleri gün boyu sürdürdü.

Yapılan denetimlerde ciddi bir sorun ile karşılaşılmazken özellikle okul kantinlerinin mevzuata uygun çalıştırılması için gerekli uyarılarda bulunuldu.

Denetimlerde, gıda maddelerinin son tüketim tarihi, hijyen ve çalıştırma ruhsatları üzerinde yoğunlaştığını belirten Çivril Belediyesi Zabıta Müdürü Salih Erten, genel temizlik ve sağlıklı gıda maddesi satışı konusunda yapılan denetimler kapsamında okul kantini işletmecilerine uyulması gereken kurallar hakkında bilgiler verildiğini söyledi. Erten denetimlerin yıl boyunca süreceği bilgisini de verdi.

Çivril Belediye Başkan yardımcısı Hasan Yazıcı’da denetimlerle ilgili olarak verdiği bilgide "Evlatlarımız bizim için çok değerli. Kantinlerde tükettikleri gıdaların sağlık koşullarına uygun olması bizim sorumluluğumuz altında. Gerekli denetim ve bilgilendirmeler ekiplerimizce hassasiyetle yürütülüyor" dedi.

Okul kantin işletmecilerinin Çivril Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün yapmış olduğu denetimlerin yerinde ve gerekli olduğunu belirterek, teşekkür etmesi dikkat çekti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.