ZEHİR TACİRLERİ YAKALANDI

Çivril Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri düzenledikleri operasyonla 260 gram eroin ele geçirdi.

Asayiş Yayın: 30 Kasım 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 30.11.2016 19:35:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Edinilen bilgiye göre daha önce uyuşturucu ticareti yapmaktan sabıkalı Y.A. teknik takibe alan emniyet güçleri 29 Kasım gecesi Çivril’de uyuşturucu ticareti yapılacağı bilgisine ulaştı. Y.A nı fiziki takibe alan ekipler gece saatlerinde Y.A nı göz altına alarak sorguladı. Sorgu sonunda iki araçla Çivril’e uyuşturucu getirildiği bilgisine ulaşan emniyet güçleri Denizli ve Dinar yolunda uygulama yaparak bilgisine ulaştığı araçları durdurarak arama yaptı. Her iki araçta yapılan aramada toplam 260 gram eroin ele geçirildi.

 

Araçta bulunan şahıslar gözaltına alınarak polis merkezine götürülürken şahısların kullandığı araçlar detaylı incelenmek üzere emniyet otoparkına çekildi.

 

Araçların yapılan kontrollerinde kiralık olduğu belirlenirken araçlardaki şahıslar ile uyuşturucu madde yi Çivril’de satın alacak Y.A., S.A.,ve F.Ç göz altına alınarak sorgulandı.  

 

Yapılan sağlık kontrolleri ve sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılarda Y.A., S.A., ve F.Ç tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uyuşturucu maddeyi satmak için Çivril’e getiren diğer zanlılar ise mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.