ZOLAN DENİZLİLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bundan tam bir yıl önce destan yazan hemşehrilerim ülkesine ve şehrine nasıl sahip çıktıysa, darbe girişiminin yıl dönümünde de aynı hassasiyeti sergiledi” dedi.

Gündem Yayın: 17 Temmuz 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 17.07.2017 19:42:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başkan Zolan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde bir kez daha demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkıp meydanlara akın eden Denizlililere teşekkür etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz hain darbe girişimini unutturmamak ve gelecek nesillere bu tarihi günü anlatmak için birçok etkinlik düzenlediklerini ifade etti. Denizli’deki tüm kamu, kurum ve kuruluşlar ile beraber 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne yakışır bir şekilde andıklarını kaydeden Başkan Zolan, tüm Denizlililerin geçen yılki hassasiyetle demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkarak yine alanlara akın ettiğini söyledi. Denizlililerin 15 Temmuz gecesi vatan haini FETÖ'ye karşı tek ses tek yürek olduğunu ve şer odaklarına karşı dimdik durduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “97 yıl sonra Denizli Sancağımız yine bağımsızlık mücadelemizin simgesi oldu. Kahraman Denizlililer, milli iradeye, milletin adamlarına ve vatanına sahip çıktı” dedi.

 

Denizli yine aynı hassasiyeti sergiledi

 

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bundan tam bir yıl önce destan yazan hemşehrilerim ülkesine ve şehrine nasıl sahip çıktıysa, darbe girişiminin yıldönümünde de aynı hassasiyeti sergiledi. Yine genç, yaşlı, kadın, erkek, çocuk demeden halkımız meydanlardaydı. İnşallah bundan sonra da aynı hassasiyetle ve ilk günki heyecanla 15 Temmuzları idrak etmeye ve bu tarihi günü gelecek nesillerimize anlatmaya devam edeceğiz.” Hain darbe girişiminin yıldönümünde de vatanına ve şehrine sahip çıkıp meydanları boş bırakmayan Denizlililere teşekkür eden Başkan Zolan, “15 Temmuz, kahraman milletimizin elde ettiği en büyük zaferlerden biridir. Bu yolda tanklara ve silahlara göğsünü siper eden kahraman şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anar, gazilerimize sağlık ve sıhhatler dilerim” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.