ÇİVRİL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE DEVİR TESLİM YAPILDI

Aralık 2023 tarihinde tüzel kişiliğine kavuşan Çivril OSB’de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çivril Organize Sanayi Bölgesinde bulunan 45 parselin Çivril OSB yönetimine devri yapıldı.

Gündem Yayın: 27 Eylül 2024 - Cuma - Güncelleme: 27.09.2024 17:12:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Denizli ve Ege Bölgesinin istihdam ve üretim potansiyeline büyük katkı sağlaması hedeflenen Çivril Organize Sanayi Bölgesinde hazineye ait 45 parselin OSB yönetimine tapu devri yapıldı. Çivril tapu Müdürlüğünde yapılan devir teslim törenine Çivril OSB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğan, Başkan Vekili Ali Fuat Özel, Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Demir, Çivril Tapu Müdürü Hakan Aydeniz ve Çivril Milli Emlak Uzmanı Tayfun Akın ile DSO Genel Sekreteri Dr. Sezgi Akbaş, DSO Mali ve İdari İşler Müdürü Ömer Kırboz katıldı.

 

İmza ve devir teslim programı öncesi Çivril belediyesini ziyarete den Çivril OSB Yönetim Kuruşlu başkanı ve beraberindekiler bir süre belediye Başkanı Semih Dere ile görüştü. Görüşmenin ardından Çivril Tapu Müdürlüğüne giden heyet burada hazineye ait 45 parselin Çivril OSB yönetimine devreden imzayı attı.

 

İmza ve devir programının ardından Denizli Sanayi Odası başkanlığından yapılan bilgilendirmede “Sanayinin disipline edilmesi, şehrin planlı gelişimine katkıda bulunması, birbirini tamamlayıcı ve birbirinin yan ürününü teşvik eden sanayicilerin bir arada ve bir program dahilinde üretim yapmalarıyla, üretimde verimliliğin ve kar artışının sağlanması adına büyük önem arz eden OSB’lere bir yenisi daha ekleniyor.

Denizli Sanayi Odası, Çivril Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Valiliği’nin paydaşı olduğu Çivril OSB, 1 milyon 240 bin metrekare alan üzerine kurulacak. İlçeye kazandırılması planlanan bu önemli yatırım, Çivril’in ekonomik kalkınmasına büyük katkı sağlayacak ve yeni iş fırsatları yaratacak. Denizli’ye 100, İzmir Limana 280, Uşak’a 50 ve Çardak’a 70 km uzaklıkta bulunan Çivril OSB hem bölgenin hem de ülkenin kalkınmasında önemli bir rol üstlenecek” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.