20 MİLYON LİRAYA YAPILACAK

Uzun yıllardan beri yapıldı yapılacak diye adeta kangrene dönen çevre yolu projesinin ihale süreci tamamlandı ve çalışmalara başlanıldı.

Yaşam Yayın: 18 Ekim 2016 - Salı - Güncelleme: 18.10.2016 09:42:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Denizli Uşak Karayolunun Çivril şehir içinden geçen 8 kilometrelik kısmında genişletme ve asfaltlama çalışmaları başladı.

“SÖZ VERDİK YAPIYORUZ”

Kocayaka mahallesi kavşağından İğdir rampasına ve İğdir kavşağından Dinar istikametinde Işıklı kavşağına kadar yapılacak 8 kilometrelik genişletme ve asfaltlama çalışmalarının bir yıl içinde tamamlanması planlanıyor. İhale sürecinin tamamlanmasından yolda ilk çalışmalar başlarken konu ile ilgili olarak açıklama yapan Çivril belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven “Denizli - Uşak, Uşak – Dinar Çevre yolu Menteş İğdir ve İğdir Kumluk bağlantı ve Servis yolları ile birlikte yapımına başladık. Çivril’i cazibe merkezi haline gelmesinde büyük rol oynayacak 20 MİLYON TL bütçeli Çevre yolumuz hizmete girdiğinde Çivril çağ atlayacak, ilçemizi lojistik bir merkez haline gelecek. Bu sayede ticaretimiz büyüyecek, ekonomimiz yükselecek, nüfusumuz artacak ve şehrimiz gelişecek. Bu projelerin uygulanmasında Başta Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi’nin büyük emekleri var.  İlçemize çalışmak için sözler verdik. O sözleri Ekonomi Bakanımız, Büyükşehir Belediye başkanımız, Valimiz, milletvekillerimiz el ele vererek, kol kola girerek bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Daha yolun başındayız. Hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz. Çivril en çevreci ilçe olacak. Daha iyi ve daha güzeli el ele yapacağız. Yarınımız bu günden daha güzel olacak” dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.