2.ETAP TOKİ’LER KURA İÇİN GÜN SAYIYOR

Çivril’de yapımı tamamlanan, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan 448 konut, hak sahiplerine teslim edilmek için gün sayıyor.

Gündem Yayın: 14 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 14.12.2023 08:25:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, TOKİ tarafından ilçede yapılmakta olan ikinci etap çalışmalarını yerinde inceledi. Yüklenici firma yetkililerinden teslim süresi ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Vural, ikinci etap kapsamında yapımı devam eden 448 konut, iki işyeri ve 16 derslikli okulun tamamlandığını söyledi. Devam eden peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından hak sahiplerinin kura çekeceğini belirten başkan Vural “konutlarımız hak sahiplerimize ve Çivril’imize hayırlı olsun” dedi.

 

Konutların 2024 yılı başında hak sahiplerine teslim edilmesinin planlandığını kaydeden Belediye Başkanı Niyazi Vural, “Şu anda binalarımızdaki çalışmalar gayet güzel ilerliyor. Gayet güzel de binalar yapıldı. Binaların içindeki işler tamamen bitti. Ufak tefek tamirat tadilat işleri kaldı. Sitenin ortak kullanımında olan bahçe, otopark, çevre düzenlemeleri gibi işlemler yapılıyor. Bir ay içinde firma işi bitirecek. TOKİ de devir işlemlerini yaptıktan sonra inşallah 2024 yılının ilk günlerinde vatandaşlarımız konutları teslim almaya başlayacak diye düşünüyoruz" dedi.

 

Başkan Vural, konutların hak sahiplerine teslim edilmesinin Çivril için güzel ve önemli bir gelişme olduğunu belirterek, “Bu konutlar, kentleşme, şehirleşme ve planlı şehircilik adına ilçemizin çehresini değiştirecek. Vatandaşlarımız için daha güvenli ve konforlu bir yaşam alanı sunacak” diye konuştu.

 

Yorumlar (2)
04.03.2024 01:35
Haber 14 aralık 2023 te yapılmış , biz 4 mert 2024 de geldik hala çıt yok
Gülçin
02.03.2024 23:28
Ocak ayında teslim olacak diye duyurulan TOKİ mart ayı geldi hala bir ses yok
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.