AK PARTİ 13. YAŞINDA

Çivril AK Parti İlçe Başkanı Zeki Aksoy, partisinin kuruluşunun 13. yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Siyaset Yayın: 14 Ağustos 2014 - Perşembe - Güncelleme: 14.08.2014 15:47:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Aksoy, mesajında, AK Parti'nin 14 Ağustos 2001 tarihinde Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulduğunu ve 13. yılını tamamladığını belirtti.

İleri demokrasi, büyük ekonomi, güçlü toplum ve lider ülke olma adına samimi niyetle yola çıktıklarını vurgulayan Aksoy, şunları kaydetti:  “2001 yılında Türkiye'nin ekonomik ve siyasi iktidarsızlığıyla dünya gündeminde olduğu  bir dönemde kurulan ve girdiği ilk seçimden bu yana katıldığı tüm seçimlerde başarılı olan Adalet ve Kalkınma Partisi, Türk siyasetinin temel taşı olmayı başardı. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bir araya gelenler, AK Parti'yi kurdu ve millete emanet etti. Milletimiz aradan geçen 13 yıl boyunca emanetine sahip çıkmış, kendisine ve ülkesine hizmet eden kadroları yarı yolda bırakmamıştır. Aynı şekilde milletin kendisine duyduğu güveni boşa çıkarmayan Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları, Cumhuriyet tarihinde yapılamayan hizmetlere çok kısa bir süre içinde imza atmıştır. Türkiye'yi bölgesinde ve dünyada konuşulur bir ülke haline getirmiştir. Aradan yüzyıllar geçse de AK Parti'nin ülkeye yaptığı hizmetler ve elde ettiği seçim başarıları konuşulmaya devam edecektir" AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan'ın 10 Ağustos Pazar günü yapılan seçimde milletin oyları ile 12. Cumhurbaşkanı seçilmesi ile AK Parti olarak bir başarıya daha imza attıklarını belirten  Zeki Aksoy, "Partimizin kurulduğu günden bu yana destekleriyle, sevgileriyle bugünlere ulaşmamıza vesile olan halkımıza, emeği geçen teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı iletiyor, tüm Çivrilli hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum" ifadesinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.