AK PARTİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti teşkilat üyeleri İlçe başkanlığının düzenlediği iftar programında bir araya geldi.

Siyaset Yayın: 18 Haziran 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 18.06.2016 14:06:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Çivril ilçe teşkilatı tarafından iftar programı düzenledi. İftar programına Ak Parti Denizli İl yönetim kurulu üyeleri ile Kadın kolları üyeleri de katılarak ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi.

Cuma akşamı Haydan’da düzenlenen iftar programına AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan İl Başkanı Necip Filiz, Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Celep Çivril belediye başkanı Dr. Gürcan Güven belediye başkan yardımcıları ve AK Parti belediye meclis üyeleri ile teşkilat üyeleri  ve Hayırsever iş adamı Kadir Kameroğlu katıldı.

İftar programının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Celep "Biz ilçe teşkilatımız olarak bir aileyiz. Kardeşliğin, birliğin, beraberliğin simgesi olan Ramazan Ayı’nda bizlerde kardeşlerimizle hep beraber iftar yapıyoruz. Birliğimiz, beraberliğimiz hep devam edecek Allah bozmasın" dedi.

İl Başkanı ve milletvekillerinin de birer konuşma yaptığı program sonunda Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven, İlçe başkanı Mehmet Celep, İl başkanı ve Ak Parti Denizli Milletvekilleri partilileri tek tek uğurladı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.