AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI İL KONGRESİNE HAZIR

Ak parti Çivril İlçe başkanı Mehmet Celep hafta sonu yapılacak Ak Parti Denizli İl Kongresine İlçe Teşkilatı olarak geniş bir katılım sağlayacaklarını söyleyerek “1 Şubatta Başbakan ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleşecek kongremize Çivril İlçe Teşkilatı Olarak eksiksiz katılacağız” dedi.

Siyaset Yayın: 29 Ocak 2015 - Perşembe - Güncelleme: 29.01.2015 15:10:32
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

1 Şubatta yapılacak Denizli İl Kongresine İlçe Teşkilatı olarak tam katılım sağlayacaklarını belirten Başkan Mehmet Celep “kongre için 15 otobüs ve minibüs kiraladık. Parti yönetimi ve teşkilatı olarak Denizli kongremize katılacağız. Kongre günü Çivril Belediyesinin önünden saat 11 de hareket edeceğiz. Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyelerimiz ile birlikte Çivril olarak başbakanımızı en iyi şekilde karşılayıp kongremizde Çivril’i en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi. Çivril’in Denizli’nin en fazla seçmen sayısına sahip ilçesi olduğuna da değinen Celep “Çivril olarak Denizli’de merkez ilçelerden sonra en fazla seçmen sayısına sahip ilçeyiz. Parti üyeliği bakımından da en fazla üyenin olduğu ilçeler arasındayız. Dolayısıyla İl Kongremize en fazla katılımı Çivril sağlamalı. Kongre günü inşallah hem özel araçlarımızla hem de kiraladığımız minibüs ve otobüslerle Çivril’i Denizli’ye taşıyacağız” dedi.

Gazetemize yaptığı açıklamada 2015 Genel seçimleri için gerekli çalışmaları tamamladıklarını belirten başkan Celep 7 Aralık tarihinde gerçekleştirdiğimiz kongre sonrasında görev dağılımını yaptık ve çalışmalara hızlı bir şekilde başladık. İlk olarak Sayın kaymakamımızı ve belediye başkanımızı ziyaret ettik ve sivil toplum örgütleri ve esnafları da ziyaret edeceğiz. Amacımız kentte iyi bir hizmet kalitesi sunmaktır. Önümüzdeki süreçte 2015 genel seçimleri var. Biz her seçime hazırız. Bir seçim bitince bir sonraki seçimin hazırlıklarına başlayan bir partiyiz. Bundan sonraki süreçte 2015 seçimleriyle ilgili tüm hazırlıkları tamamladık. 2015 seçimlerinden sonra aynı hız ve aynı yolda yürüyüp devam edecek projeler ve yeni hazırlanan projelere de katkı vermeye devam edeceğiz” diye konuştu. Partideki değişim ve gençlik enerjisini Çivril için en iyi şekilde kullanacaklarını belirten Başkan Mehmet Celep “enerjimizi Çivril için kullanacağız. Yönetimdeki arkadaşlarımızın hepsi genç ve dinamik hepsinin Çivril’e katacağı çok fazla şey var. Çivril için yapacak işimiz çok Durmak Hizmete devam” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.