AK PARTİ MİLLETİN ÇELİK İRADESİNİ ORTAYA ÇIKARDI

AK Parti Çivril Teşkilat İçi Eğitim Programı Vali Rceep Yazıcıoğlu konferans salonunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Siyaset Yayın: 01 Mayıs 2015 - Cuma - Güncelleme: 01.05.2015 11:21:05
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

7 Haziran 2015 seçimleri öncesinde AK Partide seçim öncesinde büyük hareketlilik yaşanıyor.  AK Parti Denizli İl Teşkilatı Seçim İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen Teşkilat İçi Eğitim Programı, Vali Recep Yazıcıoğlu konferans salonunda, Çivril AK Parti İlçe başkanı Mehmet Celep’in ev sahipliğinde AK Parti Denizli İl Başkan yardımcısı Ar-Ge başkanı Mustafa Gürbüz, Eğitim İşleri başkanı Halil Emirdağ, Pamukkale Belediyesi Ak Parti Grup Başkan Vekili ve İl Meclis üyesi Haluk Değirmenci,Baklan, Bekilli ve Çal ilçe başkanları, mahalle ve köy sandık başkanları olmak üzere yaklaşık 400 kişi ile yapıldı.

AK Parti Düzce Teşkilat İçi Eğitim Programı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmasını yapan AK Parti Eğitim İşleri başkanı Halil Emirdağ, 7 Haziran seçimlerinin Yeni Türkiye’nin inşasında önemli virajlardan biri olduğunu belirterek, “Şu unutulmamalıdır ki, Yeni Türkiye, yeni hedeflerine mevcut olan parlamento aritmetiği ile ulaşması mümkün değildir. Bizler; milletimizin en üst seviyede temsil edileceği, en demokratik ve katılımcı bir sistemin ve Anayasanın yapılması hususunda milletimize söz verdik. Bu sözümüzü yerine getirebilmemizin yegâne çıkış noktası vardır ki 7 Haziran 2015 seçimlerinde milletimizin Anayasasını yapacak bir çoğunluğa sahip olan milletvekili sayısını çıkarmaktan geçer. Dava arkadaşlarım, bahsettiğimiz bu konu Türkiye’mizin kaderini çizecek 2023’lere, 2071 hedeflerine ulaştıracak en önemli konulardan biridir. Sizlerin bu bilinç ve sorumluluk ile davanıza sahip çıkacağınıza, gecenizi gündüzünüze katarak sizin partiniz olan AK Partimizi bu seçimlerde de layık olduğu en yüksek yerlere taşıyacağınıza eminim” ifadelerinde bulundu.

“Milletin İradesini Koruyacağız”

Ardından teşkilat mensuplarına hitap eden AK Parti Denizli il Başkan Yardımcısı ve Ar-GE başkanı Mustafa Gürbüz, AK Partinin bir şekilde gitmesi için şer cephelerinin çalışmalar yürüttüğüne dikkat çekerek, “ Şer odakları dışarıdan organize ediliyor ve içerde de işbirlikçileri var. Bu bir medeniyet, bir varoluş mücadelesidir. Sandık milletin iradesini ortaya koyduğu yerdir. Biz de bu iradeyi koruyacağız” şeklinde konuştu.

“Esas Yükü Sandık Görevlileri Çekiyor”

AK Parti Pamukkale Belediyesi Grup Başkan vekili Haluk Değirmenci ise konuşmasında 2002 yılından itibaren tüm seçimlerde farklı görevlerde yer aldığını, sandığın ve sandık görevlilerinin çok önemli görevler yaptığını vurguladı. Değirmenci, “ Milletimizin bize teveccüh etmesi siz sandık görevlilerinin başarılı çalışmaları ile olmuştur. Sizler öncü kuvvetlersiniz. Sizler partimizin esas yükünü çekiyorsunuz. Allah sizden razı olsun” diye konuştu.

Daha sonra basına kapalı olarak devam eden AK Parti Teşkilat İçi Eğitim Programında sandık başkanlarına, görevleri ve yapmaları gereken konular hususunda sinevizyon gösterisi ile bilgi ve eğitim verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.