ANAOKULU YAPTIRMAK İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

Hayatını çocuklara adayan Doktor İlhan Ekse, Çivril'de Anaokulu yaptıracak. Denizli Valiliğinde imzalanan protokole göre Anaokulu inşaatı önümüzde ay başlayacak.

Eğitim Yayın: 13 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.11.2023 08:18:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Çivril’in ilk özel çocuk doktorlarından İlhan Ekse, Anaokulu yaptırıyor. Bugüne kadar hiç evlenmeyen ve çocuğu olmayan Ekse, emekli olduktan sonra memleketi Çivril’e anaokulu yaptırma kararı aldı. Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut ile Anaokulu yaptırma kararını paylaşan İlhan Ekse yapılan görüşmelerin ardından Denizli Valiliğinde protokol imzaladı. Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Çalışkan, Çivril Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan ile hayırsever Doktor İlhan Ekse katıldı.

 

Tören de konuşan Vali Ömer Faruk Coşkun eğitimin önemine değinerek hayırsever Doktor İlhan Ekse’ye teşekkür etti.

 

Akpınar Mahallesinde yapılacak 4 sınıflı Anaokulunun Kasım ayının ikinci haftasında ilk kazmanın vurulacağı belirtilirken inşaatın sene sonunda tamamlanması ve gelecek eğitim öğretim sezonunda hizmete girmesi hedefleniyor.

Yorumlar (1)
14.11.2023 09:28
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.