ANKARA'DA ÖNEMLİ BULUŞMA

Çivril’de devam eden yatırım ve yapılması planlanan projeler ile ilgili Ankara’ya giden Başkan Niyazi Vural, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme fırsatı buldu.

Gündem Yayın: 03 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 03.11.2023 09:40:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Çivril Belediye  Başkanı Niyazi Vural,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek, Çivril'deki  yatırımlar hakkında görüştü. Başkan Vural Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Çivril Hünnabı ikram etti.

 

Ankara’ya giden Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek Çivril'e  yapılacak yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu. Görüşmede AK Parti Denizli Milletvekilleri de hazır bulundu.

 

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, görüşme esnasında İlçenin verimli ve bereketli topraklarında yetişen Çivril Hünnabından Cumhurbaşkanına ikram etti.

 

Ziyaret kapsamında AK Parti Denizli Milletvekilleri ile de görüşen Başkan Niyazi Vural Milletvekillerine İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Muharrem Kesik tarafından kaleme alınan "Çivril'de Kazanılan Büyük Zafer Miryokefalon 1176" adlı kitabı hediye etti.

 

Çivril Belediye Başkanı  Niyazi Vural Ankara ziyaretinin son bölümünde Türkiye Belediyeler Birliği 2023 Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısına katıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.