ASFALT SEZONU AÇILDI

Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan ve Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven Gümüşsu mahallesinde büyükşehir tarafından yapılan sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Yaşam Yayın: 09 Mayıs 2015 - Cumartesi - Güncelleme: 09.05.2015 10:40:50
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Gümüşsu mahallesinde vatandaşlarla sohbet eden Zolan ve Güven Gümüşsu mahallesine en kısa zamanda Kiraz hali yapılacağını söylediler.

Büyükşehir belediyesi tarafından Çivril’e gönderilen 70 bin metrekare kilit parke taş teslim töreni için Çivril’e gelen Denizli büyükşehir belediye başkanı Osman Zolan ve Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Işıklı, Gümüşsu, Süngüllü ve Irgıllı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  Işıklı mahallesinde taş teslim törenine katılan Osman Zolan ve Mehmet Yüksel daha sonra Gümüşsu mahallesinde büyükşehir tarafından yapımına başlanana sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Gümüşsu mahallesinde vatandaşlarla sohbet eden Osman Zolan seçimlerde ne söz verdilerse yerine getirmek için çalıştıklarını belirterek “seçimlerde buraya geldiğimizde Denizli’de ne varsa Çivril’de de olacak dedik. Bugün Gümüşsu’da Denizli’nin Cadde ve sokaklarında yapılan sıcak asfaltın aynısını yapmaya geldik. İnşallah size verdiğimiz her sözü yerine getireceğiz” dedi. Osman Zolan Gümüşsu mahallesinde parke taş döşeme çalışmalarını bitirdiklerini ana cadde ve sokaklarda yapılacak sıcak asfalt çalışmasından sonra hal yapımına başlayacaklarını belirterek “ekiplerimiz son üç ayda Gümüşsu mahallemizin parke taş işini tamamladılar. Birkaç gün içinde asfalt dökme işi de bitecek. Daha sonra Gümüşsu için en önemli konu olan Kiraz hali yapımına başlayacağız. Ama yapacağımız hal öyle 100 – 200 bin liralık bir Pazar yeri değil yaklaşık 1 Milyon TL ye mal olacak modern bir meyve alım satım hali olacak. Onun için hemen bugün başlayın yarın bitirin diye beklemeyin. Buraya güzel bir hal yapacağız” dedi.

Daha sonra Gümüşsu’da Çivril Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan nakış ve boyama kursunun yılsonu sergisini ziyaret eden Osman Zolan, Mehmet Yüksel ve Gürcan Güven açılan sergiyi gezdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.