ASLAN “KUL HAKKI YİYENLER BAŞKAN OLAMAZ”

Hakkı Aslan konuştu salonu dolduran yüzlerce kişi destek verdi.

Siyaset Yayın: 29 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 29.03.2024 17:19:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Proje tanıtım toplantısı yapan Kemal Aslan, sevenleri ve yol arkadaşları ile bir araya geldi. Vali Recep Yazıcıoğlu konferans salonunda düzenlenen toplantıda, salonu dolduran yüzlerce kişi Hakkı Aslan’ın konuşmasıyla büyük coşku yaşadı.

 

Çivril Bağımsız Belediye başkan adayı Kemal Aslan proje tanıtım toplantısı düzenledi. Vali Recep Yazıcıoğlu konferans salonunda düzenlenen toplantı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Bağımsız Aday Kemal Aslan’ın hayatı ve siyasi yaşamı ile ilgili bilgilerin verilmesiyle devam eden toplantının açılış konuşmasını önceki dönem Çivril Belediye başkanı Hakkı Aslan yaptı. Programın açılış konuşmasını yapan önceki dönem Belediye başkanı Hakkı Aslan bağımsız Belediye Başkan adayı Kemal Aslan’ın 37 günlük emeğinin gasp edildiğini söyledi. CHP Çivril İlçe örgütü ve İl örgütünün yaptığı usulsüzlükler ile Kemal Aslan’ı zoraki bağımsız Başkan olmaya ittiğini belirten Hakkı Aslan “Kemal yola çıkarken CHP belediye Başkan adayı olarak çıktı. Ancak İl yönetimi ve İlçe yönetimindeki yanlışlar Kemal’i bağımsız aday olmaya zorladı” dedi.

 

Aslan konuşmasında parti içinde yaşanan haksızlık ve usulsüzlüklerden örnek vererek “Kemal Aslan 10 Ocak’ta CHP Belediye Başkan adayı olarak açıklandı. O günden seçim gününe kadar 70 gün vardı. Kemal Aslan 10 Ocakta başladığı çalışmasına 37 gün gece gündüz devam etti. 37’inci gün adaylığı geri çekildi, yani 37 günlük çalışması gasp edildi. Kemal Aslan’ın hakkını gasp edenler bugün belediye başkanı olmak için karşınıza çıkıp sizden oy istiyor. Kul hakkı yiyenler Belediye Başkanı olamaz. Belediye başkanının bir adı da emin insan demek olan şehri emindir. Belediye başkanı dürüst olacak, şeffaf olacak, hakka hukuka riayet edecek onun için sizler oy verirken oy pusulasında hak yemeyen dürüst olan adaya oy verin” dedi. 

 

Hakkı Aslan’ın konuşması salonda bulunanlar tarafından sık sık alkış ve tezahüratlarla kesilirken toplantı kemal Aslan’ın projelerini tanıtmasıyla devam etti.

Yorumlar (1)
Sıpacı
03.04.2024 02:45
Hakkı aslan 3 dönem başkanlık yaptın Çivril'e bir kalıcı eserin ve faydan olmadı Çivril senin dönemlerinde hep kaybetti.Babadan oğula geçecek değil Başkanlık.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.