BAL’DA DENİZLİ DERBİSİ ÇİVRİL’DE OYNANACAK

Bölgesel Amatör Lig’de(BAL)mücadele eden Yeşil Çivril Belediye spor ligin ikinci yarısına 4 Şubatta evinde oynayacağı karşılaşma ile başlıyor.

Yayın: 01 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 01.02.2024 08:45:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ligin ilk yarısını istediği yerde bitiremeyen Yeşil Çivril Belediye spor ikinci yarının ilk maçında evinde Sarayköy Belediye spor ile karşılaşacak. BAL’da Denizli’yi temsil eden iki takımın maçından üç puanla ayrılmak isteyen Yeşil Çivril Belediye spor maç hazırlıklarını sürdürüyor. Ligin ikinci arısınıan iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten kulüp yönetimi “kendi evimizde ligin ikinci yarısına iyi bir oyunla üç puanla başlamak istiyoruz” diyerek hedeflerini açıkladı.

 

Yapılan bilgilendirmede “Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Yeşil Çivril sporumuz Pazar gün evinde oynayacağımız Sarayköy Belediye spor mücadelesi ile BAL ikinci yarı maratonumuz başlıyor. Hedefi ligin üst sıraları olan Yeşil Çivril Belediye spor Sarayköy Belediye spor maçı başta olmak üzere her maçtan üç puan parolası ile saha çıkacak. Hafta sonu seyircimiz önünde iyi bir oyunla rakibimizi mağlup ederek lige üç puanla iyi bir başlangıç yapmak ve hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

Lig arasını iyi değerIendirdiklerini belirten kulüp yönetimi “ilk yarının ilk maçlarında aldığımız talihsiz yenilgiler ile ilk yarıyı hedeflerimizin biraz altında bitirdik. Lige verilen arada takıma gerekli takviyeleri yaparak iyi bir çalışma dönemi geçirdik. İkinci yarıya daha güçlü bir takım olarak hazırlandık.  Sezon sonuna kadar tüm maçlarımızı kazanmak ve Yeşil Çivril’i hak ettiği yere getirmek için çalışacağız” dedi.

 

Bölgesel Amatör Lig’de ikinci yarı 4 Şubat Pazar gün oynanacak maçlar ile başlarken Denizli’yi Bal’da temsil eden Yeşil Çivril Belediye spor ile Sarayköy Belediye spor Çivril İlçe stadyumunda saat 14.00’te başlayacak maç ile karşı karşıya gelecek.  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.