BAŞKAN ‘ALTIN BİLEK’ ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

Yeşil Çivril Belediye spor Bilek güreşi takımı sporcularını ağırlayan Başkan Niyazi Vural “Çivril’in adını başarı ile duyuran genç sporcularımızı kutluyor, Avrupa Şampiyonasında başarılar diliyorum” dedi.

Yayın: 05 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 05.05.2023 19:54:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ankara'da düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Milli Takım seçimlerinde aldıkları başarılı sonuçlardan sonra Türkiye Bilek Güreşi Milli Takımına katılmaya hak kazanan sporcular Başkan Niyazi Vural’ı ziyaret etti.

Ziyarette sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Başkan Vural “katıldıkları her müsabakada, her turnuvada sergiledikleri performans ile madalya almaya hak kazanan tüm sporcularımızı tebrik ederim. Aldıkları madalyalar ile Çivril’in göğsünü kabartan bu kardeşlerimiz gittikleri her ilde, her turnuvada, sergiledikleri sportmenlik ve efendilik ile de şehrimizin elçiliğini yapmaktalar. Başta Çetin hocamız olmak üzere Çivril’imizin adını duyurun tüm sporcularımızı kutluyorum. Moldova’da düzenlenecek olan Avrupa şampiyonasında ülkemizi ve Milli takımı en iyi şekilde temsil edeceklerine ve madalya alacaklarına inancımız tam, Allah yollarını açık etsin” dedi.  

Kulübe verdiği destek ve Güreş Takımına sağladığı olanak ve destek için Başkan Niyazi Vural’a teşekkür eden sporcular “Çivril’imizin adını duyurmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Başkanımız her zaman olduğu gibi maddi manevi destek verdiği sürece madalya almaya devam edeceğiz” diyerek başkan Vural’a teşekkür ettiler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.