BAŞKAN SEMİH DERE ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, Zabıta Teşkilatının 198. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Çivril Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü ziyaret etti.

Gündem Yayın: 08 Eylül 2024 - Pazar - Güncelleme: 08.09.2024 16:51:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediye Başkanı Semih Dere,  1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısı ile Çivril Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelini ziyaret etti. Zabıta personeli ile bir araya gelen Başkan Dere, personelin yıldönümünü kutlayarak, personele kolaylıklar diledi. 

Zabıta Teşkilatı ve personelinin kurulduğu günden bu yana düzen sağlamak, halkın güvenliğini temin etmek ve toplumun genel huzurunu korumak adına özverili bir şekilde görev yaptığını belirten Başkan Semih dere Çivril’de görev yapan zabıta personelini haftasını kutladı. Çivril Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü ziyaret eden Çivril Belediye Başkanı Semih Dere; zabıta personeli ile bir süre sohbet ederek personelin haftasını kutladı. Ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede zabıtanın yaptığı görev ile ilçenin huzur ve güven içinde olmasındaki önemine vurgu yapan Başkan Semih dere “Gece gündüz demeden Çivril’imizin huzuru, güvenliği için 7 gün 24 saat demeden çalışan zabıtalarımızla bir araya geldik.  Bu vesile ile değerli mesai arkadaşlarımızın ve ülkemizdeki tüm zabıtaların Zabıta Haftasını kutluyorum” dedi. 

 

Başkan Semih Dere zabıta müdürlüğü personeli ile bir süre sohbet ederek çalışmalr hakkında bilgi aldı. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.