BAŞKAN SEMİH DERE'DEN MİLLİ MAÇ DAVETİ

Tüm ülkenin merak ve heyecanla beklediği 2024 Avrupa şampiyonası ilk maçı Çivril’de dev ekranlarda izlenecek.

Gündem Yayın: 18 Haziran 2024 - Salı - Güncelleme: 18.06.2024 16:11:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye-Gürcistan karşılaşması bugün (18 Haziran Salı) 19.00’da oynanacak. Büyük heyecana sahne olacak ve seyir zevki yüksek olacak maç için Çivril Belediyesi hazırlıklarını tamamlayarak Çivrillileri maçı birlikte izlemeye davet etti.  

 

Milli maç için Çivril Belediyesi ve Başkan Semih Dere sosyal paylaşım sitelerindeki sayfalarından yaptığı duyuru ile Çivrillileri, Çivril Belediyesi Tren Yolu Sosyal Tesisleri toplantı salonuna davet etti.  Yapılan duyuruda “Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanını hep birlikte yaşamak için sizi Çivril Belediyesi Tren Yolu Toplantı salonuna davet ediyoruz! A Milli Takımımızın Gürcistan’la karşı karşıya geleceği ilk maçımızı hep birlikte izleyelim. Bu unutulmaz akşamda yerinizi alın. Hepinizi bekliyoruz! Haydi Çivril milli maç heyecanını dev ekran karşısında hep birlikte yaşayalım” ifadelerine yer verildi.

 

Yapılan çağrıda Türk Milli takımının 2024 Avrupa Şampiyonası maçlarının tamamının sosyal tesislerde izleneceği bilgisi de verildi. 

Yorumlar (1)
Gamze
19.06.2024 02:21
18 Haziran Carsamba degil sali olacak. Biraz isinizi ciddiye alin!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.