BAŞKANIN YOKLUĞUNU MU FIRSAT BİLDİLER

Çivril Belediyesinde görevli bazı işçilerin daire müdürlerinin özel işlerinde çalıştırıldığı iddiası Çivril’i karıştırdı.

Gündem Yayın: 13 Aralık 2015 - Pazar - Güncelleme: 13.12.2015 23:15:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesinde görevli Üst yapı Amirliğine bağlı bazı işçilerin, daire amirinin damadına açtığı kafe’nin inşaatında çalıştığı iddiası Çivril gündemine oturdu. Uşak Caddesi üzerinde açılan kafe’nin tadilat işlerinde çalıştığı iddia edilen işçilerin Çivril Belediyesi Üst Yapı Amirliğinde görevli olduğu iddia edildi. Hafta içi mesai saatleri içinde Kafe’nin tadilatını yapan işçilerin üzerinde Çivril belediyesi üniformasının olması iddiaları güçlendirirken konuyla ilgili olarak Çivril Belediyesi İnsan Kaynakları müdürlüğünden herhangi bir açıklama yapılmadı. Konuyu başkan yardımcılarına ilettiklerini söyleyen bazı vatandaşlar “açılacak olan işyeri belediye de görevli bir amirin damadının. İşçiler mesai saatleri içinde geldiler ve çalışmaya başladılar. Biz bunun doğru olmadığını söyleyince bize işçilerin izin günü olduğunu ve yardım için geldiklerini söylediler. Bizde konuyu Çivril Belediye başkan yardımcısına ilettik ve işçilerin izinli olup olmadığını sorduk işçilerin izinli olmadığını öğrendik ama buna rağmen işçiler akşama kadar burada çalışmaya devam etti” dediler.

"BAŞKAN ŞEHİR DIŞINDA"                                   

Başkan yardımcısı ile görüşmelerine rağmen işçilerin akşama kadar çalışmasına tepki gösteren vatandaşlar “başkan yardımcısına konuyu ilettikten sonra biz işçilerin gideceğini düşünürken üstüne üstlük birde Belediyenin marangozu gelip ölçü aldı. Bu sefer konuyu başkana iletmeye karar verdik ama başkan’ın şehir dışında olduğunu öğrendik. Muhtemelen belediyenin işçilerini özel işlerinde çalıştıranlar da başkanın şehir dışında olduğunu bildikleri için işçileri bugün çalıştırdılar. Başkan burada olsa buna cesaret edemezlerdi” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.