Başkanlar El Sıkıştı

Seçim çalışmaları kapsamında Özdemirci Mahallesi’ni gezerken tesadüfen karşılaşan Çivril’in AK Partili Belediye Başkan adayı Gürcan Güven ile CHP’nin adayı Hakkı Aslan, birbirlerine başarılar diledi.

Siyaset Yayın: 27 Mart 2014 - Perşembe - Güncelleme: 27.03.2014 09:10:06
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Çivril Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven ve CHP Çivril Başkan Adayı Hakkı Aslan dostluk mesajı verdi.

Özdemirci kasabasında esnafları ve vatandaşları ziyaret eden AK Parti Çivril Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven ve CHP Başkan Adayı Hakkı Aslan pişti oldu. Önce esnafı ziyaret eden başkan adayları, karşılaştıklarında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Birbirleriyle tokalaşan rakip başkan adayları dostluk mesajı verdiler. CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin’inde katıldığı seçim gezisinde Ak Parti başkan adayı Gürcan Güven ve ekibi ile karşılaşan Başkan Aslan ve Adnan Keskin, Gürcan Güven’e başarılar dilerken AK parti Adayı Gürcan Güven’de Hakkı Aslan ve Adnan Keskin’e iyi dilek temennilerinde bulundu. İki grup bir süre ayaküstü sohbet edip çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.