BAYAT VE ÇARŞI MAHALLE MUHTARLARI MÜTEVELLİ HEYETİNDE GÖREV YAPACAK

Çivril Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyeti seçimi yapıldı.

Gündem Yayın: 27 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.04.2024 20:22:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Atasay Kamer İmam Ortaokulu toplantı salonundan yapılan toplantı ile bir yıl süre ile SYDV Mütevelli Heyetinde görev yapacak muhtar belirlendi.  Akpınar, Yukarı, Düzbel ve Bayat muhtarlarının görev almak için yarıştığı seçimde toplantıya katılan muhtarların verdiği oy ile yeni üye seçildi.

 

Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından Çivril Kaymakamlığı SYDV Mütevelli heyetinde seçim heyecanı yaşandı. Balçıkhisar mahalle muhtarı Celil Ulu’dan boşalan üyelik için Akpınar mahalle muhtarı Özlem Cennet Açar,Yukarı Mahalle Muhtarı Fatih Aydemir, Bayat Muhtarı Ahmet Saçar ve Düzbel Muhtarı İbrahim Şahan aday oldu. Heyet seçimine geçmeden önce kısa bir konuşma yapan Kayamakam Hasan Akbulut mütevelli heyetinin görev ve sorumlulukları ile Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının faaliyetleri ve çalışmaları hakkında muhtarlara bilgi verdi. Kaymakam Hasan Akbulut’un konuşmasının ardından göreve yeni başlayan muhtarlar daire amirleri ve SYDV mütevelli heyeti ile tanıştı.

 

Konuşma ve bilgilendirmelerin ardından yapılan üye seçiminde Yukarı Mahalle Muhtarı fatih Aydemir 3, Akpınar Mahalle Muhtarı Özlem Cennet Açar 14, Düzbel Muhtarı İbrahim Şahan16 oy aldı.

 

Seçimde 40 oy alan Bayat Muhtarı Ahmet Saçar Mütevelli heyetinde geçen dönemden göreve devam ede Çarşı Mahalle muhtarı Himmet Aksoy ile birlikte görev yapmaya hak kazandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.