BELEDİYE İŞÇİLER İLE TOPLU SÖZLEŞME İMZALADI

Çivril Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Yaşam Yayın: 12 Şubat 2015 - Perşembe - Güncelleme: 12.02.2015 21:27:39
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Başkanlık makamında gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesinin imza törenine, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Başkan Yardımcısı Hasan Yazıcı, Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez, Hizmet iş Sendikası Çivril Şube sorumlusu Ahmet Aydemir ve işçi kadrosunda yer alan belediye personeli katıldı.

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, imza töreninde yaptığı konuşmada, herkesin huzur içinde çalışmasını istediklerini ifade ederek, "Bunun için de bize kanuni ölçüde öngörülen tüm yetkileri kullanarak arkadaşlarımızın mutlu olacağı bir sözleşme imzalıyoruz. Çalışanlar ne kadar mutlu olursa İlçemizdeki yaşayan insanlar da o kadar mutlu olur. İşçilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez de tören de yaptığı konuşmada, "Karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde son derece samimi bir şekilde yürüttüğümüz görüşmelerin ardından toplu sözleşmemizin imzası için buradayız. Çivril Belediyemizin gücüne uygun olacak bir toplu iş sözleşmesinde anlaşmaya vardık. Ben üyelerim adına vardığımız anlaşmadan memnunum. İnanıyorum ki Sayın Başkanımız ve yönetimi de bu toplu iş sözleşmesinden memnundur. Ben kendilerine bize yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız da bu yaklaşımın karşılığında performans ve çalışma olarak bunun karşılığını vereceklerdir. Çivril Belediyesi’ne, işçilerimize ve tüm Çivril’e hayırlı olmasını diliyorum. Denizli ve Ege bölgesinde sendika olarak imzaladığımız en iyi sözleşme Çivril Belediyesi ile imzaladığımız sözleşme oldu, bu konuda işçilerin yanında olan ve beklentilerimize en uygun cevabı veren başkan ve ekibine teşekkür ederim " diye konuştu.

Konuşmaların ardından toplu iş sözleşmesinin imzaları atıldı.

Üç yıl için geçerli olan sözleşme ile Çivril Belediyesinde çalışan 73 kadrolu işçinin sosyal hakları ve maaşlarında iyileştirme yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.