BELEDİYE OLARAK AİLELERİN YANINDA OLACAĞIZ

Denizli valisi Şükür Kocatepe Çivril Devlet hastanesi inşaatında meydana gelen kaza sonrası incelemelerde bulunmak üzere Çivril’e geldi.

Gündem Yayın: 31 Mart 2016 - Perşembe - Güncelleme: 31.03.2016 09:40:35
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven tarafından karşılanan ve ağırlanan vali Kocatepe Belediye başkanından kaza ve son gelişmeler hakkında bilgi aldı. Belediye başkanının makamında emniyet müdürü ve yetkililer ile görüşen vali Kocatepe daha sonra kazanın meydana geldiği inşaatta incelemelerde bulundu.

BELEDİYE OLARAK AİLELERİN YANINDA OLACAĞIZ

Denizli valisi Şükrü Kocatepe ile birlikte kaza yerinde incelemelerde bulunan Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven Çivril Belediyesi olarak kazada hayatını kaybeden ailelerin yanında olacağız dedi. Başkan Güven “bugün yaşadığımız kaza iki ailemizi babasız bıraktı. Çivril Belediyesi Sevgi Eli olarak Aslan ve Sarıkaya ailelerinin yanında olacağız” dedi. Sevgi Eli biriminin gerekli çalışmaalrı yaparak Çivril Kaymakamlığı Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı ile birlikte ailelerin ihtiyaçlarını karşılayacağını belirten Güven “hem vakıf hem Sevgi Eli birimimiz gereken çalışmayı yapacaktır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.