BİR ATTILAR BİR ALDILAR

45 dakika 10 kişi oynayan rakibine üstünlük sağlayamayan Yeşil Çivril Belediyespor, evinde 1 puana razı oldu.

Yayın: 26 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 26.11.2023 17:49:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mutlak galibiyet parolası ile çıktığı maçta rakibine üstünlük sağlayamayan Yeşil Çivril Belediye spor evinde 1 puana razı oldu.

 

Denizli takımlarının karşı karşıya geldiği Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup 7 hafta karşılaşmasında, 10 kişi kalan rakibini elinden kaçıran Yeşil Çivril Belediye spor sahadan 1 – 1 beraberlik ile ayrıldı.

 

Her iki takımında kontrollü başladığı maçta, ilk gol 34’üncü dakikada Fethi Fındık’ın ayağından geldi. Geliştirdiği ataklarla oyunu Yeşil Çivril Belediyespor sahasına yıkan Irlıganlı spor, 34’üncü dakikada bulduğu gol ile skoru 1 – 0 yaptı. Golden sonra toparlanan ve daha organize ataklar geliştiren Yeşil Çivril Belediyespor, beş dakika sonra Ulaş Tufan’ın attığı gol ile Irlıganlıspor’ın golüne karşılık verdi.

 

İlk yarının son analrında sertleşen oyunda 45+4’üncü dakikada Irlıganlıspor oyuncusu Burhan Berk Soylar kırmızı kart gördü.

 

Takımlar soyunma odasına bu skorla giderken ikinci yarı başka gol olmadı ve her iki takım da birer puanı birer golle almış oldu.

 

Yedinci hafta sonunda alınan beraberlik ile Yeşil Çivril Belediyespor puanını 7 yaparken ligde dokuzuncu sıradaki yerini korudu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.