BİRLİKTE ÇİVRİL’İ GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAĞIZ

Mali Müşavir ve CHP Eğitim Koordinatörü Necdet Bardan sürenin bitmesine sayılı günler kala evraklarını teslim ederek adaylık başvurusunu yaptı. İlçe Başkanı Bedri Ataş’a evraklarını teslim eden Bardan, “2024 yılında Belediyeye CHP Bayrağını dikeceğiz"dedi

Siyaset Yayın: 01 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 01.12.2023 09:45:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İlçe Binasında düzenlediği toplantı ile adaylığını resmiyete kavuşturan Bardan katılımcılara teşekkür ederek sizlerden aldığım enerji ile CHP’yi başarıya taşıyacağız ve Çivril’i 2024 yerel seçimlerinde yeniden CHP Belediyesi yapacağız” dedi.

 

Toplantıda partililere hitaben konuşan Necdet Bardan, Çivril'i daha yaşanabilir, adil ve kapsayıcı bir kent haline getirmek amacıyla çaba sarf edeceklerini vurgulayarak, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla yönetilen bir Çivril için gece gündüz demeden çalışacağız. Dostlarımızın ve partililerimizin desteğiyle birlikte, ilçemizi daha güzel yarınlara taşımak için var gücümüzle mücadele edeceğiz” dedi.

 

Geniş bir katılımla yapılan başvuru toplantısında Bardan’ı ilk tebrik eden ve kutlayanlar ise CHP’nin diğer Belediye Başkan Adayları kemal Aslan ve Semih Dere oldu.

 

Toplantıda konuşan CHP İlçe Başkanı bedri Ataş tüm aday adaylarının partililer önünde söz vermesini isteyerek “bu birlik ve beraberliği seçim bitene kadar devam ettirme sözü istiyorum. Dört aday adayımız var kim aday olursa diğer aday adayları o arkadaşın yanında yer almaya söz versin” dedi.

Genel merkez kararına uyarız

 

Konuşmasında başkan adayının ön seçimle belirleneceğini tekrarlayan CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş “adayımız ön seçimle belirlenecek ancak Genel Merkez farklı bir karar alırsa ona da saygı duyarız” dedi.

 

Aday başvuru toplantısı çektirilen birlik fotoğrafı ile sona erdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (1)
01.12.2023 22:17
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.