BİZ HEP BİRLİKTE ÇİVRİLİZ

Yeşil Çivril Belediye spor evinde oynayacağı maça odaklandı.

Yayın: 19 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 19.10.2023 07:52:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yeşil Çivril Belediye spor ligin ilk haftasında kaybedilen 3 puanı telafi edecek. Kulüp yönetimi kendi evinde oynayacağı ilk maça Çivrilli sporseverler ile Çivril’deki tüm kulüpleri davet etti.

 

2023 - 2024 Bölgesel Amatör Lig (BAL) ilk maçında Sarayköy spora kaybeden Yeşil Çivril Belediye spor yenilgiyi unuttu. 22 Ekim Pazar gün evinde oynayacağı Kumluca Belediye spor maçı hazırlıklarına başlayan takımı ziyarete den başkan Kerem Boso ve yönetim futbolculara moral verdi.

 

Uyum süreci uzun sürdü

 

Oyuncular ve teknik kadroya güvendiklerini belirten başkan Boso “oyuncular ve teknik kadromuz çok iyi. Güvenimiz sonsuz, sadece uyum süreci biraz uzun oldu. Bunu atlatıp kafamızdaki oyunu sahaya yansıttığımız zaman gerçek Yeşil Çivril’i izleyeceğiz” dedi. Oyuncuların genç olduğuna dikkat çeken Başkan Kerem Boso “BAL deneyimi olan oyuncularımız var ama genç oyuncumuz da çok. İlk hafta deneyimsizlik etkiledi. Seyircimizin de desteği ile bu süreci atlatıp skora odaklanacağız” dedi.

 

Biz Hep Birlikte Çivriliz

 

Takımın en büyük motivasyon ve moral kaynağının Çivril seyircisi olduğuna dikkat çeken başkan Kerem Boso “Yeşil Çivril Belediye sporu iki sezon Amatör ligde başarıya götüren Çivrilli sporseverler ve seyirci oldu. Bu gücü BAL’da da kullanacağız. Seyircimiz 12’nci oyuncumuz olacak” dedi.

 

22 Ekim Pazar günü oynanacak maça Çivril’deki tüm spor kulüplerini davet ettiklerini belirten Boso “hafta sonu tribünlerin dolacağını düşünüyorum. Çivrilliler, takımlarını her zaman olduğu gibi yine destekleyecek, yine moral verecek, bunu biliyoruz. Bizde yönetim olarak Çivril’de Amatör liglerde mücadele eden tüm takımlarımızı ve yöneticilerini maça davet ettik. O gün Çivril’de aktif olan tüm kulüplerimizle birlikte sahaya çıkacağız. Biz Hep Birlikte Çivriliz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.