BURSALI İŞ ADAMININ CESEDİ ÇİVRİL'DE BULUNDU

Çivril’in Tuğlu mahallesinde Kufi Çayı arazi yolunda araç içerisinde bir erkek cesedi bulundu.

Asayiş Yayın: 26 Ocak 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 26.01.2015 01:31:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Olay yerine giden jandarma tarafından yapılan ilk tespitte cesedin 57 yaşındaki Bursalı İşadamı Sabri Kılıç’a ait olduğu tespit edildi.

Edinilinen bilgiye göre Bursa da tarım işiyle uğraşan ve birkaç yıl önce Tuğlu’dan arazi alarak meyve ağacı diken Sabri Kılıç’tan ailesi iki gündür haber alamıyordu. Jandarma ve Emniyete kayıp başvurusunda bulunulan Sabri Kılıç’ın telefonundan bu sabah Çivril’den sinyal alınmasıyla Çivril Jandarma Komutanlığı ve Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri ilçe genelinde arama çalışmaları başlattı. Akşam saatlerinde Tuğlu mahallesinden Jandarmaya yapılan ihbar sonucu Tuğu mahallesi Kufi çayı mevkiine giden ekipler Sabri Kılıç’ı 16 SK 211 plakalı aracının içinde ölü halde buldu. Araçta ve ceset üzerinde yapılan ilk incelemede herhangi bir kan izine rastlanmazken Kılınç’ın cesedi Otopsi yapılmak için Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sabri Kılıç’ın ölüm sebebinin tespit edilmesi için bölgede geniş kapsamlı inceleme başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.