Büyük Turnuva Başladı

Yayın: 03 Aralık 2013 - Salı - Güncelleme: 03.12.2013 10:34:55
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Turnuvanın açılış maçını belediye başkanı Hakkı Aslan ile birlikte izleyen Çivril Kaymakamı Orhan Burhan turnuva ile ilgili olarak yaptığı açıklamada amaçlarının hem kamu kurumlarında görev yapanların spor  yapmalarını sağlamak hem de bu turnuva sayesinde kurumlar arası diyaloğu ve iletişimi daha etkin bir biçimde geliştirmek olduğunu söyleyerek ““Geçtiğimiz yıl bu turnuvayı biz yapmıştık. Bu yıl belediyemiz bu organizasyonu sahiplendi. Turnuvayı kimin yaptığı değil, önemli olan sizlerin spor yapması. Şimdiden her katılan takıma başarılar dilerim”dedi.

 

Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı ASLAN da  katılımın yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti belirterek “Çivril spor ve kültür konularında sınıf atlamıştır. Faaliyetlerimiz artarak devam edecektir. Katılan köy, kasaba ve kurum takımlarına başarılar dilerim” dedi.

 

Toplam 17 takımın katıldığı turnuvaya köylerden altı, kasabalardan iki ve ilçe merkezimizden de dokuz takım katılıyor. 4 grupta tek devre lig mücadelesi verecek takımlar arkasından çapraz eşleşmelerle çeyrek final, yarı final, üçüncülük ve final müsabakaları yapacak. Turnuva 28 Aralık Cumartesi günü yapılacak final karşılaşmalarıyla tamamlanacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.