BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANININ DA KATILDIĞI BAYRAMLAŞMA YAPILDI

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun da katıldığı Bayramlaşma büyük coşku içinde gerçekleşti.

Gündem Yayın: 13 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.04.2024 09:56:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

CHP Çivril Örgütü önderliğinde gerçekleşen bayramlaşma programı Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans salonunda düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Çivril Belediye Başkanı Semih Dere başta olmak üzere CHP İl başkanı, CHP İlçe Başkanı, Denizli Büyükşehir Belediye başkan vekili ile Çivril Belediye meclis üyeleri, CHP Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile şok sayıda partili ve Çivrilli katıldı.

 

Bayramlaşma programı CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş’ın açılış konuşmasıyla başladı. İlçe başkanı Ataş konuşmasında ilçe kongresinde verdikleri sözü yerine getirmenin verdiği huzurla konuştuğunu belirterek “karşınıza verdiğimiz sözü tutmanın verdiği huzur ve onurla çıktım. Bu salonda yaptığımız kongremizde Çivril belediyesine CHP Bayrağını dikeceğimizin sözünü vermiştik bugün karşınızda seçim kazanmanın ve Çivril’in derman Belediyecilik tanıştırmanın huzuru ile çıktım” dedi. Başkan Ataş partililere seçim sürecinde verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek “sizlerin verdiği destek ile 10 yıl aradan sonra Çivril’de yeniden CHP’li bir belediye başkanı oldu. Hepinize teşekkür ederim” dedi.

 

İlçe başkanı Bedri Ataş’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Çivril Belediye Başkanı Semih Dere bayramlaşma programına katılanların bayramını kutlayarak “seçimlerde yanımızda olduğunuz bize destek verdiğiniz için, buraya gelip bayramlaşma programına katıldığınız için çok teşekküre derim. İnanın burada olmak karşınızda Çivril belediye başkanı olarak konuşmak benim için büyük bir heyecan ve onur. Hepinizin bayramını kutlarım” dedi.

 

Çivril Belediye Başkanı Semih Dere’nin konuşmasının ardından konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Ali Marım Çivril’in Denizli siyasetinde büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek “Çivril Denizli siyasetine yön veren bir ilçe, partimizin uzun dönem genel sekreterliğini yapan, bakanlık makamında Denizli ve Çivril’i temsil eden Adnan keskin Çivrilli. Uzun süre Çivril’de CHP’de belediye başkanlığı yapan Hakkı Aslan ve bugünde Semih Dere Denizli siyasetine yön veren isimler oldu ve olacak. Çivril her zaman gözbebeğimizdi öyle de olacak. Hepinizin bayramını kutluyorum” dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’da yaptığı konuşmada Çivril’in seçim sürecinde büyük bir özveri ortaya koyduğunu belirterek “seçim sürecinde en az geldiğimiz yer Çivril oldu ama siz bizim bu eksiğimiz çok çalışarak kapattınız. Sizler seçimlerin kazanılmasında büyük çaba sarf ettiniz hepinizin emeğine sağlık. Desteğinizle Denizli’de seçimi kazandık bundan sonra sorumluluğumuz daha fazla. Eskisi gibi O’cu Bu’cu demeden çok çalışacağız kimseyi ötekileştiremeden Denizli ve Çivril için gece gündüz çalışacağız” dedi.

 

Bülent Nuri Çavuşoğlu’nın konuşmasının ardından kürsüye gelen CHP İl başkanı Ali Osman Horzum’da yaptığı konuşmada zorlu bir seçim süreci geçirdiklerini söyleyerek “özellikle Çivril2de zorlu bir seçim süreci yaşadık. Seçime bir ay kala adayımızı değiştirmek zorunda kaldık. Bu süreçte Semih Dere kardeşimiz büyük bir sorumluluk alarak başkan adaylığını kabul etti, elini değil tüm vücudunu taşın altına koyarak Çivril’de seçimin kazanılmasında büyük rol oynadı. Ama en büyük rol ve destek tabi ki sizlerin. Sizler bize inandınız partimize güvendiniz adayımıza inandınız ve bugün Çivril dahil Denizli Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 15 ilçede seçimi kazandık. Hepinize teşekkür ederim. Sorumluluğumuz büyük elimizde emanet oylar var bu emanet oyları çok çalışarak asil yapacağız ve bundan sonra CHP’nin bayrağını hep dalgalandıracağız” dedi.

 

Konuşmaların ardından Çivril Belediye Başkanı Semih Dere ve CHP İlçe başkanı Bedri Ataş tarafından, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ev CHP İl başkanı Ali Osman Horzum’a Çivril’in temsili anahtarı verildi.

 

Bayramlaşma töreni, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.