ÇANAKKALE ZAFERİ ÇİVRİL'DE DUALARLA KUTLANDI

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Çivril’de düzenlenen farklı etkinliklerle kutlandı.

Gündem Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 13:14:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çanakkale Zaferinin 109’uncu yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Çivril Cumhuriyet meydanında başlayan anma ve kutlama programı Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans salonunda düzenlenen program ile sona erdi.

 

Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan anma programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Cumhuriyet meydanındaki tören Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Niyazi Vural ve Muharip Gaziler Derneği Çivril şube Başkanı Hasan Genç’in çelenk sunumu ile sona erdi.

 

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü etkinlikleri Cumhuriyet Meydanındaki programın ardından Şehitlik ziyareti ile devam etti. Şehitlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program şehitler adına Kur’an’ı kerim okunması ile devam etti. Törende Kaymakam Hasan Akbulut ve Belediye Başkanı Niyazi Vural şehit mezarlarına çiçek bıraktı.

 

Anma töreni Şevkiye Özel Fen Lisesi konferans salonunda düzenlenen program ile devam etti. saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program günün anlam ve önemini belirten konuşma ile devam etti. Öğrencilerin gün ile ilgili okudukları şiirlerin ardından hazırlanan sinevizyon gösterisi sunumu yapıldı. Öğrencilerin hazırladığı oratoryo gösterisinin ardından hafta ile ilgili olarak düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Düzenlenen Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programına Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Niyazi Vural, Muharip Gaziler Derneği Çivril şubesi üyeleri ve yönetimi, Şehit Aileleri Jandarma Garnizon komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, STK temsilcileri, Belediye Başkan adayları, öğrenciler ve protokol üyeleri ile daire amiri ve müdürleri katıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.